TCA kiest met Hyundai IONIQ Electric voor duurzame vloot

De Hyundai IONIQ Electric valt in de smaak bij veel vervoersondernemingen. Na de Vier Gewesten en de diverse onderdelen van Connexxion zoals Arnhem, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg heeft ook de Taxicentrale Amsterdam (TCA) voor de Hyundai IONIQ Electric gekozen.

De roep om CO2-neutrale taxi’s wordt steeds groter vanuit de markt en de overheid. Dat merkt ook de TCA. Ziekenhuizen, hotels en grote internationale fleetowner kiezen voor CO2-neutraal transport. In 2022 is Amsterdam zelfs compleet afgesloten voor dieseltaxi’s, dus het is tijd om de vloot te verduurzamen. De keuze viel op de Hyundai IONIQ Electric vanwege het design, de goede zitpositie, de actieradius van 200 kilometer, de CO2-neutrale uitstoot en de complete uitrusting.

Leaseconstructie
In samenwerking met Athlon heeft Hyundai een zeer concurrerend aanbod voor de TCA leden opgezet. Voor een zeer scherpe prijs leasen de TCA-chauffeurs de 100 procent elektrische taxi's voor twee jaar. Met dit aanbod ontzorgt TCA de aangesloten chauffeurs. Door het scherpe all-in-tarief weten deze ondernemers precies waar zij aan toe zijn. Zo’n 1.500 chauffeurs zijn aangesloten bij TCA. De samenwerking biedt dus volop kansen voor een schoner Amsterdam en omgeving.

We wensen de eerste chauffeurs die rijden in de Hyundai IONIQ Electric veel succes en schone kilometers toe!

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties