Waarom kiezen zzp’ers voor Hyundai?

Er zijn 1 miljoen zzp'ers in Nederland. Welke auto heeft hun voorkeur? In hun zzp-special gaat RTL Autowereld op zoek naar het antwoord, en licht deze keer Hyundai en de IONIQ uit.

In de tweede aflevering van de special bekijkt verslaggever Andreas Pol de drie verschillende aandrijflijnen van de IONIQ en zoomt hij in op Car Sharing, wat voor een zzp'er die af en toe de weg op moet een uitkomst kan zijn. Ook duikt hij in de zeer nabije groene toekomst van Hyundai, met naast de IONIQ Electric ook de KONA Electric en waterstofauto NEXO. 'Hyundai maakt elektrisch rijden nu bereikbaar en ze hebben zelfs keuze uit meerdere modellen.’ Bekijk de aflevering:

 

IONIQ Electric direct leverbaar

Hyundai zet vaart achter elektrisch rijden in Nederland: ons land krijgt zelfs voorrang bij de levering van elektrisch aangedreven modellen. Dat betekent dat in Nederland per direct meer voertuigen met een volledig elektrische aandrijflijn beschikbaar zijn. De Hyundai IONIQ Electric is zelfs direct uit voorraad leverbaar. Deze zero emissie-auto valt in de voor zakelijk rijders gunstige bijtellingscategorie van 4 procent.

Meer over de IONIQ Electric

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties