Dit zijn de prijzen van de KONA Electric

Voor een zeer scherpe prijs rijden in een volledig elektrische compacte SUV met een actieradius van maar liefst 482 km (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen)? Hyundai maakt het mogelijk met de KONA Electric. Deze zero emissie-auto met 64 kWh-batterij (de 40 kWh-versie volgt later) staat vanaf augustus in de showroom voor prijzen vanaf € 39.195,-.

Comfort, Fashion en Premium

De Hyundai KONA Electric wordt geleverd in drie uitvoeringen: Comfort, Fashion en Premium. De KONA Electric Comfort is leverbaar vanaf € 39.195, de zeer complete KONA Electric Fashion vanaf € 41.495,- en de rijk uitgeruste KONA Electric Premium vanaf € 44.995,-. Deze topversie arriveert eind augustus in Nederland. De uitvoeringen Comfort en Fashion worden in 2019 verwacht, maar kunnen wel alvast worden besteld.

Riante actieradius

De long-range batterij van de KONA Electric neemt vanwege de riante actieradius alle beperkingen voor elektrisch rijden weg. Het energieverbruik komt uit op 15,2 kWh/100 kilometer (WLTP). Deze topversie wordt aangedreven door een 204 pk (150 kW) en 395 Nm sterke elektromotor en heeft een accupakket van 64 kWh. Dankzij dit riante vermogen is de KONA Electric zeer fun-to-drive. De 0-100 sprint neemt slechts 7,6 seconden in beslag. De topsnelheid bedraagt 167 km/uur.

Zeven exterieurkleuren

Hyundai levert in totaal zeven exterieurkleuren en drie kleuren voor het dak en de zijspiegels om de persoonlijke stijl van de koper verder te benadrukken. Er is keuze uit de exterieurkleuren Chalk White, Dark Knight, Tangerine Comet, Ceramic Blue, Pulse Red, Acid Yellow en Galactic Grey. Het dak en de zijspiegels zijn leverbaar in de kleuren Phantom Black, Dark Knight en Chalk White. In totaal zijn er 21 kleurencombinaties mogelijk, waarbij ook met een two-tone lakkleur van het dak kan worden gevarieerd.

Contact

Meer weten over de Hyundai IONIQ Electric? Ontdek deze volledig elektrisch aangedreven auto op onze speciale pagina www.hyundai.nl/hyundai-kona-electric. Of neem contact met op met de afdeling Fleetsales & Leasing van Hyundai Motor Netherlands via zakelijk@hyundai-motor.nl. Wij helpen u graag verder.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties