Dit is de vanafprijs van de Hyundai IONIQ Hybrid

De vanafprijs van de Hyundai IONIQ Hybrid is bekend: € 21.995,-. Het prijskaartje van de Hyundai IONIQ Electric – met slechts 4% bijtelling! – volgt later. De IONIQ Hybrid verschijnt vanaf september dit jaar in de showroom, de IONIQ Electric een maand later. De derde variant van de Hyundai IONIQ, de Plug-in Hybrid, komt volgend jaar op de Nederlandse markt.Keuze uit drie aandrijflijnen
De Hyundai IONIQ is het eerste model met keuze uit drie aandrijflijnen en biedt derhalve de oplossing voor elke mobiliteitsvraag. Immers, de Hyundai IONIQ is er voor automobilisten die zoeken naar een auto met een lage of zelfs géén uitstoot. Met andere woorden: met de Hyundai IONIQ doe je het altijd goed.

4% bijtellingstarief
Bovendien is de Hyundai IONIQ Electric een van de voordeligste elektrische auto´s van Nederland. Naast zijn lage vanafprijs valt hij ook nog eens in het lage 4% bijtellingstarief. Vanaf september 2016 staat hij in de showroom; als hybride (met een 1,6-liter benzinemotor van 105 pk en een 43,5 pk sterke elektromotor) én als volledig elektrische auto met 120 pk.Android Auto of Apple Carplay
Alle Hyundai IONIQ-modellen worden geleverd met Android Auto of Apple Carplay. Verder profiteert de bestuurder van TomTom Live Services en behoort het draadloos opladen van de smartphone ook tot de mogelijkheden.

7-inch TFT-scherm
Op een 7-inch TFT-scherm vindt de bestuurder alle belangrijke gegevens. Het navigatiesysteem is gekoppeld aan het Eco-driving assistant systeem waarbij het wegtype en de hoogteverschillen worden geanalyseerd om onnodig brandstof verbruik terug te dringen.
5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
De Hyundai IONIQ wordt - net als elke Hyundai personenauto - geleverd met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Hyundai geeft daarnaast de in de markt toonaangevende garantie van 8 jaar en 200.000 kilometer op de hoge voltage batterij.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties