Nieuwe Stella e-bike cadeau bij aankoop Hyundai IONIQ Hybrid.

  • Ontvang gratis coupon Stella fiets van € 1.000,-
  • Extra aanbieding op geavanceerde fietsendrager

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? Bij Hyundai kunnen ze daar een exact antwoord op geven. Wie nu een Hyundai IONIQ Hybrid koopt krijgt daarbij een e-bike van Stella cadeau. De Hyundai IONIQ kan bovendien worden uitgerust met een speciale fietsendrager waarmee twee elektrische fietsen van in totaal 60 kilogram kunnen worden vervoerd.

Hyundai loopt voorop als het gaat om klanttevredenheid. Met deze unieke consumentenactie laat Hyundai ook zien dat het de fabrikant menens is om uit te groeien tot meest geliefde autofabrikant. ‘Hyundai heeft een scherp oog voor wat mensen willen’, zegt Ronald Dubbelman, algemeen directeur van Hyundai Motor Nederland over de unieke actie met Stella Fietsen. ‘De consument zoekt “groene” mobiliteit en vrijheid voor een aangename prijs. En dat leveren wij.’

Met de Hyundai IONIQ maak je altijd winst. De Hyundai IONIQ is de enige auto ter wereld die geleverd wordt met keuze uit drie aandrijfsystemen: volledig elektrisch, hybride of plug-in hybride. De Hyundai IONIQ Hybrid gaat zeer zuinig met brandstof om. Omdat de Hyundai IONIQ altijd wordt geleverd met een automatische transmissie, staat de Hyundai IONIQ garant voor zorgeloos en comfortabel rijplezier voor een pakkende prijs.

Wie nu een Hyundai IONIQ Hybrid koopt (vanafprijs € 24.450,-) profiteert extra. Hyundai is een samenwerking aangegaan met de populaire e-bikefabrikant Stella. ‘De consument spint er garen bij’, vervolgt Dubbelman. ‘De Hyundai IONIQ Hybrid wordt daarom nu geleverd met een e-bike van Stella ter waarde van duizend euro. E-bikes zijn erg populair. De Hyundai IONIQ Hybrid is de ideale auto om er met de fiets op uit te trekken. De IONIQ en de e-bike van Stella geven op deze manier twee vormen van mobiliteit een extra dimensie, waarbij rijplezier, comfort en zorgeloosheid voorop staan. Deze aanbieding spreekt bovendien elke Nederlander aan, want er is echt heel veel voordeel te behalen.’

Om de speciale actie compleet te maken geeft Hyundai ook extra voordeel op de speciaal voor de Hyundai IONIQ ontwikkelde fietsendrager, waarop twee elektrische fietsen van ieder 30 kilogram per stuk kunnen worden gemonteerd. Deze slimme drager met toebehoren, trekhaak en bekabelingset kost normaal € 1.299,-, maar is nu verkrijgbaar voor € 1.049,-.

De Hyundai IONIQ Hybrid heeft een geavanceerd hybride systeem waarbij de 1.6 GDI-benzinemotor (van 77,2 kW (105 pk) ingenieus samenwerkt met de elektromotor van 31,9 kW (43,5 pk). De elektromotor haalt zijn kracht uit een 1,56 kWh lithium-ion-polymeerbatterij die is gepositioneerd onder de achterbank, waardoor er een ruime bagageruimte over blijft. De acceleratie van de Hyundai IONIQ Hybrid is krachtiger dan die van menige dieselauto. De topsnelheid bedraagt 185 km/u en de gecombineerde CO2-emissie komt uit op slechts 79 g/km. Het brandstofverbruik is 3,4 l/100 km.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties

Pers Contact Hyundai Nederland