Natuurmonumenten kiest voor de Hyundai IONIQ Electric

Als er één organisatie is in Nederland waar je een groen wagenpark verwacht, is het wel Natuurmonumenten. Niet verwonderlijk dat de natuurbeschermingsorganisatie in zijn zoektocht naar een nieuwe auto uitkwam bij de Hyundai IONIQ Electric.

Voorrang aan schone mobiliteit
Net als Natuurmonumenten vindt Hyundai een schone leefomgeving enorm belangrijk en juichen we rijden in een auto met een zeer lage of zelfs géén CO2-emissie toe. Daarom geeft Hyundai volop voorrang aan schone mobiliteit: zoals met de volledig elektrische auto op waterstof Hyundai ix35 Fuel Cell en met de Hyundai IONIQ.

Blue Drive
Hyundai investeert jaarlijks vele honderden miljoenen euro's in de ontwikkeling van zogenoemde ‘groene’ producten. Al deze activiteiten zijn gebundeld onder het label Blue Drive. Met dit initiatief heeft Hyundai één duidelijk doel voor ogen: het nog verder verlagen van de uitstoot van de huidige motoren en het introduceren van nieuwe efficiënte motoren en technieken.

Drie verschillende aandrijflijnen
De Hyundai IONIQ Electric van Natuurmonumenten, afgeleverd door Hyundai-dealer Cluistra, is volledig emissieloos. Behalve voor een elektrische IONIQ kun je ook kiezen voor hybride IONIQ; het is namelijk de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride (ook wel stekkerhybride genoemd) of alleen een elektromotor.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties