Hyundai Santa Fe helemaal vernieuwd

Hyundai heeft de Santa Fe vernieuwd. De SUV is in Nederland verkrijgbaar met de krachtige 2.2 CRDi-dieselmotor. Bovendien zijn er talloze vernieuwingen op het gebied van design, comfort, uitrusting en veiligheidstechnologieën. De vanafprijs van de Hyundai Santa Fe bedraagt € 59.995,-.

De 2.2 CRDi-dieselmotor in de Hyundai Santa Fe is verder verbeterd en aangepast om te voldoen aan de laatste Euro 6d Temp-emissienormen. De krachtbron levert nu 147 kW (200 pk) en 440 Nm koppel en is naar keuze te combineren met een handgeschakelde zesversnellingsbak of de nieuw ontwikkelde 8-traps automaat. Bovendien kan de klant kiezen uit voor- en vierwielaandrijving.

Motorisering

Prijzen

Veiligheidsvoorzieningen

De Hyundai Santa Fe blinkt uit door zijn vele innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Nieuw is het Rear Occupant Alert (ROA, standaard op de Premium-uitvoering), dat de bestuurder bij het afsluiten van de auto waarschuwt als er achterin (op de tweede en derde zitrij) beweging wordt gedetecteerd door bijvoorbeeld kinderen of huisdieren. Wordt de auto toch vergrendeld, dan gaat er een alarm af en zullen de gevarenlampen oplichten.

Infotainmentsysteem

Het 8,0-inch infotainmentsysteem integreert alle navigatie-, media- en connectiviteitsdiensten. Een 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen. Dit topsysteem ondersteunt Apple CarPlay en is voorbereid op Android Auto. Het navigatiesysteem heeft verder 3D-kaarten en het voor Hyundai unieke Lifetime MapCareTM met jaarlijks een gratis kaart- en software-update. Een achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen en trailerview is ook onderdeel van dit moderne infotainmentsysteem.

Head-up display

Uiteraard beschikt de Santa over Hyundai’s nieuw ontwikkelde head-up display dat relevante rij- en veiligheidsinformatie rechtstreeks op de voorruit projecteert. Dankzij zijn toonaangevende lichtsterkte van ruim 10.000 cd/m2 en beeldformaat van ruim 8,5 inch (geprojecteerd op de voorruit) zijn de gegevens niet alleen moeiteloos afleesbaar bij daglicht, maar kan de bestuurder de informatie ook sneller opnemen terwijl hij zijn aandacht op de weg kan houden.

Meer over de Hyundai Santa Fe

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties