Hyundai’s zeer betrouwbaar volgens Consumentenbond

Op een Hyundai kun je vertrouwen: dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond naar autokosten en automankementen. Het onderzoek wijst uit dat Hyundai’s stuk voor stuk hoog scoren op het gebied van betrouwbaarheid.

Dankzij de goede services en solide bouwkwaliteit zijn de onderhoudskosten van Hyundai's laag. En omdat de kwaliteit hoog is, kan Hyundai ook de beste garantie bieden. Alle nieuwe Hyundai-modellen worden daarom geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

In de jaarlijkse automankementen-enquête van de Consumentenbond krijgt de Hyundai i20 het cijfer 9,4.

Jaarlijkse automankementen-enquête

Een van de allerbetrouwbaarste auto’s van Nederland is de Hyundai i20. In de jaarlijkse automankementen-enquête van de Consumentenbond krijgt onze compacte middenklasser het mooie cijfer 9,4. ‘Aan een jonge Hyundai i20 (compacte auto) kun je je geen buil vallen, want daarmee gaat bijna nooit iets mis’, aldus de Consumentenbond. 

Lage maandlasten, zowel nieuw als gebruikt

In het onderzoek van de Consumentenbond naar de kosten per auto komt Hyundai ook goed uit de bus. De maandlasten blijken, zowel nieuw als gebruikt, relatief laag. In de Consumentengids lezen we over de Hyundai i20: ‘Heb je wat meer ruimte nodig dan in een stadsauto en wil je niet te veel betalen? De Hyundai i20 drukt zowel nieuw als gebruikt minimaal op je budget.’

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties