Dit is de auto van de toekomst

Onder het motto ‘STYLE SET FREE’ geeft Hyundai op de IAA in Frankfurt een voorproefje van de auto van de toekomst. Ook beleeft de nieuwe generatie Hyundai i10 er zijn wereldpremière, presenteert Hyundai Motorsport zijn eerste elektrische raceauto en toont Hyundai een batterij-elektrisch prototype dat een indruk geeft van het toekomstige design van elektrisch aangedreven Hyundai-modellen.

Mensen geven hun eigen leefomgeving steeds vaker vorm met allerlei gadgets en technologie. Dat moet volgens Hyundai ook kunnen met een auto zodat deze helemaal aansluit bij iemands levensstijl. STYLE SET FREE gaat vooral over het creëren van zo’n ‘perfecte persoonlijke plek’ in de auto.

De nieuwe Hyundai i10 beleeft zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt.

Wereldpremière Hyundai i10

De IAA in Frankfurt vormt ook het decor voor de wereldpremière van de Hyundai i10. De nieuweling krijgt onder meer Bluelink, Apple CarPlay, Androidauto-voorbereiding, draadloze smartphoneladers en een achteruitrijcamera. En hij valt op door zijn verrassende, gloednieuwe vormgeving. Daarnaast krijgt de nieuwe Hyundai i10 een van de meest uitgebreide veiligheidsuitrustingen in zijn klasse.

IAA thuiswedstrijd voor Hyundai

Hyundai onthult de nieuwe i10 op dinsdag 10 september op de IAA in Frankfurt. ’s Werelds grootste autoshow vindt elke twee jaar plaats in Frankfurt. De show is een thuiswedstrijd voor Hyundai omdat het in Frankfurt zijn designcentrum gevestigd heeft, evenals een R&D-afdeling, een eigen testfaciliteit, een motorsportafdeling en het commerciële hoofdkantoor. De IAA vindt plaats van 12 tot 22 september.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties