Genieten van je eigen muziek met Separated Sound Zone

Met Separated Sound Zone (SSZ) wordt autorijden nog leuker. Deze nieuwe technologie van Hyundai maakt het mogelijk dat vier personen tegelijk naar verschillende muziek luisteren in één auto, zonder dat ze een koptelefoon op hoeven te zetten. SSZ is sinds 2014 in ontwikkeling en zal naar verwachting binnen twee jaar gereed zijn voor productie. Bekijk de video:

Hoe werkt Separated Sound Zone-technologie? SSZ creëert en stuurt akoestische velden in de auto. Daardoor kan iedere inzittende geluiden horen die degene naast of voor hem niet hoort. De luidsprekers in de auto kunnen de sterkte van de geluidsgolven verminderen of verhogen zodat ze elkaar niet overlappen.

Genieten van je eigen muziek

Een koptelefoon is dus niet nodig om naar je favoriete band of dj te kunnen luisteren. Om van je eigen muziek te kunnen genieten met Separated Sound Zone-technologie is het alleen nodig om je smartphone via Bluetooth te verbinden. Telefoongesprekken voeren kan ook zonder dat de andere inzittenden mee kunnen luisteren of dit als storend ervaren.

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties