ENGIE verduurzaamt leasevloot met 60 KONA’s Electric

ENGIE wil vooroplopen in de energietransitie. Duurzaamheid is dan ook in allerlei delen van het energiebedrijf terug te vinden, bijvoorbeeld in het wagenpark. ENGIE wil het aantal elektrische auto’s in de eigen leasevloot flink uitbreiden. Zo moet 40 % van het wagenpark in 2021 volledig elektrisch zijn. Met de levering van 60 KONA’s Electric levert Hyundai een behoorlijke bijdrage aan de elektrificatie van het wagenpark van ENGIE. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij InnStyle in Maarssen ontvingen de berijders de sleutel van hun 100 % elektrische SUV. Bekijk de video.

Versneld invoeren van een emissievrij wagenpark

ENGIE streeft ernaar om haar eigen CO₂-footprint volledig te elimineren en CO₂-neutraal te opereren in 2030. Om deze ambitie te bereiken is een CO₂-reductieplan opgesteld. Naast het verminderen van de eigen uitstoot is het versneld invoeren van een emissievrij wagenpark van toepassing.

Met zijn scherpe prijs (vanaf € 39.995,-), riante actieradius van 449 km (volgens WLTP) en gunstige 4 % bijtelling is de KONA Electric een van de populairste volledig elektrische auto’s van Nederland.

Meer over de KONA Electric

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties