Elektrisch rijden is mooi, maar (nog) niet voor de particulier

Ziet u ook zoveel elektrische Hyundai’s rijden de laatste tijd? Hyundai heeft het er maar druk mee. Met de IONIQ heeft Hyundai een van de bestverkochte volledig elektrische auto’s in het gamma. Met de KONA Electric brengt Hyundai vanaf eind deze maand een van de meest gewilde elektrische auto’s op de markt. Ga er maar aan staan: een actieradius van 482 kilometer (volgens WLTP). Prijs vanaf € 39.195,-. Fraai design. Lage bijtelling. Stoer SUV-uiterlijk en barstensvol dynamiek. Daar kan - vooralsnog - niemand tegenop.

De populariteit van de Hyundai KONA en IONIQ is verklaarbaar. Leaserijders kiezen massaal voor een elektrische auto. Dat doen ze niet alleen omdat een EV de ecologische voetafdruk verlaagt, het heeft ook te maken met de bijtelling van 4 procent en de milieu-investeringsaftrek. De portemonnee regeert.

Leuk voor de leaserijder, maar wat heeft de particuliere rijder hier nu aan? Die betaalt helemaal geen bijtelling. Bij deze rijder is de elektrische auto zeer gewenst, maar simpelweg veel te duur.

Dat heeft Hyundai, als vanouds het automerk met de grootste schare enthousiaste particuliere rijders, aan het denken gezet. Hyundai is een merk voor iedereen en wil elektrisch rijden dan ook bereikbaar en betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Bovendien weten we bij Hyundai maar al te goed dat het aantal leaserijders snel plaatsmaakt voor automobilisten die van hun werkgever een mobiliteitsbudget krijgen. Een vast bedrag per maand, waarmee je met de fiets, het openbaar vervoer en/of met de auto ook op een verantwoorde manier mobiel kunt zijn.

De oplossing? De Hyundai IONIQ Electric Private Lease. Voor een prijs van € 429,- per maand komt elektrisch rijden ineens binnen handbereik. Met Private Lease rijd je de Hyundai IONIQ Electric immers inclusief verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, banden en reparaties. Alleen de laadkosten komen er nog bij, maar juist elektrisch laden is relatief goedkoop. Wie echt zorgeloos op pad wil kan voor € 30,- per maand zelfs een eigen laadpaal van The New Motion voor de deur krijgen. Dat is nog eens lekker thuiskomen: inpluggen en wegwezen. De laadpas ter waarde van € 600,- geeft Hyundai cadeau.

Hyundai is een van de populairste automerken onder particuliere klanten. Hyundai is ook een van de leiders op het gebied van elektrische mobiliteit en hard op weg om de ambitieuze doelstelling 'Groenste autofabrikant ter wereld in 2021' waar te maken. Zakelijk rijders profiteren van aantrekkelijke prijzen en lage onderhoudskosten in combinatie met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Met de IONIQ Electric Private Lease deal van € 429,- per maand heeft Hyundai de meest aantrekkelijke aanbieding voor particulieren of werknemers met een mobiliteitsbudget.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties