Eerste contouren van de nieuwe Hyundai i10

Dit zijn de eerste contouren van de nieuwe Hyundai i10. Hyundai onthult de nieuwe A-segmentauto tijdens de internationale autoshow van Frankfurt (IAA).

De nieuwe Hyundai i10 heeft een jeugdig en dynamisch design, waarmee de auto zich onderscheidt in zijn segment. Door de gewijzigde verhouding tussen de hoogte en de breedte en nieuwe wielmaten oogt de nieuwe Hyundai i10 energiek en wendbaar. Opvallende details van de nieuwe i10 zijn de brede, sportieve grille met geïntegreerde dagrijverlichting en de driehoekige luchtinlaten op de hoeken van de voorbumper. De nieuwe i10 is al van grote afstand herkenbaar dankzij opvallende X-vormige C-stijlen, die je ogen direct op het merklogo laten vallen.

Meer rijplezier en gebruiksgemak

Bluelink, Apple Car Play, Android Auto-voorbereiding, een draadloze oplaadmogelijkheid voor je smartphone, een achteruitrijcamera en uitgebreide veiligheidsuitrustingen: de nieuwe Hyundai i10 bevat heel veel connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen. Dit betekent meer rijplezier en gebruiksgemak voor de toekomstige rijder.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties