Alle primeurs en nieuwtjes op de IAA 2019

Gelukkig was de stand van Hyundai op de IAA in Frankfurt groot genoeg, want dit keer was er wel heel veel te melden. We zetten de belangrijkste primeurs en nieuwtjes op een rij:

De nieuwe Hyundai i10 is groter, ruimer, veiliger en slimmer.

Nieuwe i10

Waar steeds meer autofabrikanten besluiten geen compacte stadsauto’s meer te maken, presenteert Hyundai juist de allernieuwste generatie van zijn Hyundai i10. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes zoals Bluelink waarmee je op afstand via een smartphone-app diverse functies van de auto kunt bedienen.


Lees persbericht

De nieuwe Hyundai i10 in sportieve N Line-uitvoering.

i10 N Line

Van de spiksplinternieuwe Hyundai i10 die begin 2020 in de showroom verschijnt komt ook een supersportieve N Line-uitvoering. En dat betekent onder andere grote 16-inch lichtmetalen velgen, een skidplate en een diffuser. Binnenin vallen het stuurwiel en versnellingspook met N-logo, de rode ringen rond de ventilatieroosters en de aluminium-look pedalen op.


Lees persbericht

Van de i30 N Project C worden maar 600 exemplaren gemaakt.

i30 N Project C

De i30 N Project C is de overtreffende trap van de i30 N. Diverse aerodynamische aanpassingen zorgen ervoor dat de sportauto sneller rijdt en stabieler op de weg ligt – twee ingrediënten voor het betere bochtenwerk. De i30 N Project C verschijnt in een gelimiteerde oplage op de markt. Er worden in totaal maar 600 exemplaren van gemaakt.


Lees persbericht

De Hyundai 45 is een studiemodel van een elektrische auto.

45 Concept

Een hommage aan de Pony Coupé Concept, zo kun je de Hyundai 45 Concept het best omschrijven. De nieuweling is een studiemodel van een elektrische auto die heel erg doet denken aan de iconische Hyundai die 45 jaar geleden werd gepresenteerd. De 45 Concept legt de focus op elektrificatie, slimme technologieën die autonoom rijden mogelijk maken en design.


Lees persbericht

De Veloster N ETCR de eerste volledig elektrische raceauto van Hyundai.

Veloster N ETCR

Volgend jaar gaat het nieuwe elektrische toerwagenkampioenschap ETCR van start. En Hyundai gaat daar aan meedoen, met de spiksplinternieuwe Veloster N ETCR. Deze eerste volledig elektrische raceauto van Hyundai heeft achterwielaandrijving en beschikt over een middenmotor. Voor het eerste raceseizoen bouwt Hyundai Motorsport twee exemplaren.


Lees persbericht

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties